INNOVAZUL 2022 Javni poziv za gospodarske susrete
Plava ekonomija

U sklopu projekta InnovaMare nastavljamo promovirati aktivnosti i događaje u području plave ekonomije u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Jedan od takvih događaja počinje u studenome ove godine, a i vi možete sudjelovati uz podršku Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete na temu plave ekonomije u sklopu događanja INNOVAZUL 2022 u Cadizu (Španjolska) koje se održava od 29. studenog do 2. prosinca 2022. godine.

U okviru događaja „II. Međunarodni susret znanja i plave ekonomije, INNOVAZUL 2022”, Agencia Andaluza del Conocimiento, kao članica Enterprise Europe Network, organizira međunarodne bilateralne sastanke.

Ovaj događaj povezivanja bit će uglavnom usmjeren na inovacije u plavoj ekonomiji. Događanje će se održati uživo u Konferencijskom centru u Cadizu. Cilj događanja je pružiti sudionicima priliku za susret s tvrtkama (mala i srednja poduzeća, velika poduzeća, novoosnovana poduzeća,…), poduzetnicima, istraživačkim organizacijama, udrugama/klasterima i javnim upravama aktivnim u istraživanju i tehnologiji o plavoj ekonomiji.

Zašto sudjelovati na gospodarskim susretima?

  • Razgovori o idejama za zajedničke istraživačke projekte
  • Sklapanje ugovora o licenciranju, proizvodnji i distribuciji
  • Upoznavanje mogućnosti financiranja istraživanja i razvoja
  • Internacionalizacija
  • Prijenos tehnologije i iskorištavanju rezultata istraživanja

Detaljan program, ali i informacije o tome što će se financirati, tko se može i kako prijaviti pročitajte na: https://hamagbicro.hr/innovazul-2022-otvoren-javni-poziv-za-gospodarske-susrete/

 

 

 

Leave a Reply