Održive inovacije u plavom sektoru 19.-20.05.2022. Šibenik

Održive inovacije u plavom sektoru

U četvrtak i petak, 19. i 20. svibnja 2022. u Šibeniku se organizira dvodnevna konferencija „Održive inovacije u plavom sektoru“ koja se održava s početkom u 11.00 sati u konferencijskoj dvorani ABC-a na adresi Narodnog preporoda 4, u Šibeniku.

Konferenciju organizira Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije povodom obilježavanja Europskog dana mora u sklopu projekata „Europe Direct Šibensko-kninske županije“ i „SHIPMENTT+ Zaštita intelektualnog vlasništva i transfer tehnologije u sektoru zelene mobilnosti na moru“. Ovo dvodnevno događanje posvećeno poduzetničkim inovacijama i plavom rastu, odvijat će se kroz panel rasprave i radionice koje će okupiti niz istaknutih predstavnika javnog i privatnog sektora, te znanstvene zajednice.

Program konferencije je dostupan ovdje: Konferencija – Održive inovacije u plavom sektoru

Molimo Vas da svoje sudjelovanje i dolazak prijavite do srijede 18.05.2022. putem prijavnog obrasca na slijedećem linku: https://forms.gle/inQQtntaJhNdAViF9. Panel rasprave će se moći pratiti i online preko Facebook stranice Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije https://fb.me/e/1ma0pWQzQ, dok se radionicama može prisustvovati isključivo fizički uz prethodnu prijavu.

Leave a Reply